keshilla

1. Urat me zirkonium pa mbështetje metalike
2. Ç'është ZIRKONIUMI ?
3. Në çfarë rastesh klinike mund ta përdorim zirkoniumin?
4. Për rezultatet perfekte duhet teknologji e lartë
5. Zirkoniumi si element ka keto veti
6. Avantazhet e pacienteve qe perdorin zirconium
7. Zirkoniumi
8. A kemi nje terheqje te mishrave te dhembeve ?
9. Fasetat (Laminate)  Veneer
10. Tek kush mund të përdoret Laminate Veneer?
11. Laminate Veneer mund të kryhet në çdo person 
që kërkon një buzëqeshje të bukur pa i dëmtuar fare dhëmbët

12. Cilat janë disavantazhet e Laminate Venee
13. Gingivoplastia
14. 6 – 14 % e popullsisë botërore nuk shkojnë tek stomatologu
vetëm prej frikës

15. Si mund të luftohet ankthi ?
16. Disa pika për të qetësuar veten

17. Si lahen dhëmbët?
18. Llojet e furcave dhe filleve dentar
19. Mbushjet me porcelan (IPS,EMPRESS)
20. Era e keqe e gojës
21. Shëndeti i dhëmbëve te gruas
22. Të ushqyerit e femijeve dhe shendeti i dhëmbëve
23. Çfare duhet bere kur keni vendosur te keni nje bebe?
24. Problemet që mund të dalin në lidhje me dhëmbët  

25. Çfare problemesh  dhe ndryshimesh ndodhin në strukturen e dhëmbit dhe të gojes gjatë shtatzanise
26. A mund te ndahet shendeti I dhembit ne periudha gjate shtatezanise?
27. Çfare duhet të bejme në rast infeksioni ose pishjes se dhëmbit gjatë shtatzanise?
28. Ruajtja e dhëmbëve nga prishja tek shtatzanat
29. Kur isha shtatzenë kam përdorur antibiotike, a mund të jetë i demshem për dhëmbët e bebes?
30. Gjatë shtatëzanise a mund të bej grafi dhëmbi?
31. Për shendetin e dhëmbëve të bebes çfare duhet të bej gjatë shtatzanise?
32. Ka ca gjera që duhen shmangur gjatë shtatzanise
33. Vizita e pare tek dentisti
34. Ç’është bleaching (zbardhimi i dhëmbëve)?
35. Sa llojë ngjyrimesh kemi tek dhëmbët
36. Gjerat që duhen të kihen kujdes në bleaching
37. Në sa forma kryhet veprimi i zbardhimit?
38. Zbardhimi ne shtepi
39. Zbardhimi ne zyre
40. Sa do të zbardhen dhëmbët e mi ?
41. Nëse kam dhëmbë delikat si ndikon?
42. Si I ndikon kurorat e porcelanit,mbushjet zbardhimi?
43. Sa zgjat zbardhimi i perftuar,a mund ti besojme ketij procesi?
44. Çfarë janë implantet?