Nese kam dhembe delikat si ndikon?

Sistemi Power bleaching është pa dhimbje. Vetem 10% e personave mund të kenë një forme ndjeshmerie të lehtë. Dhe kjo me tëpër tek personat me dhëmbë të krisur etj. Nëse ka kavitete të dhëmbit ato duhet të mbushen. Nëse ka ndjeshmeri me një qetesues mund të largosh shqëtësimin.

Deri ne 24 ore pas zbatimit duhet që të rrihet larg ushqimeve të nxehta dhe të ftohta gjithashtu edhe nga pije të tilla si kafe, çaji , kola ,vere etj.