Gjate shtatezanise a mund te bej grafi dhembi?

Nëse duhet për diagnostifikim mund të bëhet maksimumi një ose dy here. Grafia e përdorur tek dentisti e ka rrezen e dobet dhe bebeja është shume larg ndikimit të rrezeve. Por prape nuk duhet lenë pas dore mbulimi i barkut me mbulese plumbi gjatë ketij veprimi.