Çfare duhet bere kur keni vendosur te keni nje bebe?

Pas një shtatzanie të planifikuar ashtu siç është e nevojshme vizita te gjinekologu është e domosdoshme të bëhet një vizitë edhe tek dentisti. Në ketë vizitë është mire të bëhet kontrolli brenda gojes dhe radiografi për të parandaluar problemet gjate shtatzanise. Kështu duhet shpëtuar nga frika që në çdo çast mund të keni dhimbje dhëmbi,kështu kaloni një shtatzani të qetë.