Disa pika per te qetesuar veten:

• Mos pini kafe apo ujë të gazuar të cilat do tju rrisin emocionin përpara shkuarjes në vizitë.

• Hani ushqime me shumë proteina si djathë, vezë... sepse këto rrisin prodhimin e lëndëve qetësuese për trupin.

• kur të shkoni për vizitë mos u vishni shpejt, dhe mos e ngisni makinën më shpejtësi.

• Mundohuni të pushoni sa më tepër një natë para vizitës.

• Mund të merrni me vete CD player për të dëgjuar këngët tuaja të preferuara.